Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása

 

Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása

A Login Autonom Kft. 2021 nyarán elnyerte az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal útján meghirdetett „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” pályázatát. A 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00310 projekt keretében egy olyan integrált platform kerül fejlesztésre, mely elősegíti a szükséges dolgozói állomány rendelkezésre állását. 

A támogatás összege 189.604.956 Ft, így a projekt keretében cégünk egy olyan szoftvert fejleszt ki, amely csökkenti a vállalatok állományi létszám túltervezésével járó költségeket, miközben nem sérti a munkavállalók személyi adatainak felhasználásával járó adatvédelmi szabályokat. A szoftver fejlesztéséhez egy olyan kritériumrendszert dolgozunk ki, mely pontosítja a szoftver algoritmusát a minél alacsonyabb hibaszázalék elérése érdekében, így létrehozva egy adaptív és felhasználóbarát szoftvert.

Mesterséges Intelligencia koalíció tagként fontos számunkra a digitális, valamint a technológiai fejlődés támogatása, hogy Magyarország a mesterséges intelligencia fejlesztések és alkalmazások terén az európai élvonalba kerüljön, a nemzetközi MI-közösség fontos tagjává váljon.

2021.07.01.

Szeretnénk Önnek is segíteni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a vállalatára szabott szoftvermegoldáson együtt kezdjünk el gondolkodni.

Kapcsolat