Produktivitásmérés, kompetenciamenedzsment, interaktív kommunikációs platform

Az ease++ Shop Floor Pro elsősorban termelővállalatoknak lett kialakítva, figyelembe véve az igényeiket és általános kihívásaikat. A megoldás magába foglalja az ease++ Productivity, ease++ Competency és az ease++ Cplatform moduljainkat, ezáltal hozzájárul a kompetenciaalapú beosztástervezéshez és átszervezéshez, a vállalati KPI-jok, valamint a munkacsoportok és az egyének produktivitásának méréséhez. Interaktív kommunikációs felületet biztosít a termelésben dolgozó- és a HR munkatársak között. Az ease++ Shop Floor Pro szoftvermegoldás igény esetén akár a többi ease++ modullal is tetszőleges kombinációban, individuálisan bővíthető.

 

Shop Floor Pro kulcsjellemzők

Adatgyűjtés

A munkatársak a termelési egységek mellett elhelyezett terminálokon, biometrikus vagy kártyás azonosítás segítségével, rögzítik a tevékenységek megkezdésének és befejezésének időpontját.

Kompetenciaellenőrzés

A rendszer, a tevékenység rögzítésének pillanatában ellenőrzi, hogy az adott munkatárs rendelkezik-e a feladat elvégzéséhez szükséges kompetenciákkal. Figyelembe veszi a meglévő kompetenciák érvényességi idejét is, így az érvényesség lejárta esetén figyelmezteti a munkatársat.

Kompetenciaáttekinthetőség

A beosztástervezők és az auditorok számra átlátható, hogy mely munkafolyamat elvégzéséhez milyen kompetencia szükséges, illetve, hogy az egyes munkavállalók ezek közül melyekkel rendelkeznek, így a munkabeosztás elkészítése egyszerűbbé válik.

Egyéni kompetenciamenedzsment

A munkavállalók egyéni kompetenciáinak nyilvántartása és nyomon követése, érvényességi időkkel és automatikus képzéshez rendeléssel.

Teljesítményt és kompetenciákat egyesítő riportok

Lekérhetők valós idejű és tetszőleges szempontok alapján összeállított riportok, produktivitás-kimutatással, kompetenciaszint alapú normaidő indikátorokkal és KPI figyeléssel.

Munkavállalói kommunikációs felület

A termelésben elhelyezett terminálokon, a személyes azonosítást követően, a munkatársak megtekinthetik a beosztásukat, kinyomtathatják bérpapírukat, figyelemmel kísérhetik produktivitásuk alakulását. A terminálokon akár kérdőív, vagy oktató videó is megjeleníthetők.

Általános szoftverelőnyök

Önálló szoftvertermékként

Önálló szoftvertermékként

Tetszőleges csoportos kombinációkban

Tetszőleges csoportos kombinációkban

Vállalatirányítási és HR rendszerekkel könnyen integrálhatóan

Vállalatirányítási és  HR rendszerekkel könnyen integrálhatóan

Teljes GDPR megfeleléssel

Teljes GDPR  megfeleléssel

Jogi és szakmai támogatással, in-house projektmenedzsmenttel

Jogi és szakmai támogatással, in-house projektmenedzsmenttel

Shop Floor Pro esettanulmányok

Tovább

Szeretnénk Önnek is segíteni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a vállalatára szabott szoftvermegoldáson együtt kezdjünk el gondolkodni.

Kapcsolat