Interaktív munkavállalói kommunikációs szoftver

Az ease++ Cplatform egy olyan interaktív kommunikációs felület, melynek segítségével a vállalaton belüli hatékonyság magasabb szintre emelhető. Menürendszerét a vállalat saját igényei szerint alakíthatja olyan funkciók összeválogatásával, melyeket a szakemberek szükségesnek tartanak. A Cplatform segíti a munkavállalókat ügyeik önálló intézésében, biztosítja a megfelelő információáramlást, valamint gyors felmérések keretében valós és releváns információkat közvetíthet a munkavállalóktól a HR és a műszakvezetés felé.

 

Cplatform kulcsjellemzők

Személyazonosítás

Minden munkavállaló saját profillal rendelkezik, melyet azonosító kártyájukkal, biometrikus vagy belépési adataikkal érhetnek el.

Rugalmas elérés

A rendszer bárhol és bármikor elérhető, akár a termelési területen (ipari PC-n, kioskon), vagy a termelési területen kívül is (mobiltelefonon, tableten, PC-n).

Termelési környezetre optimalizált felhasználói felület

A felületet a könnyen kezelhetőség, a user experience design / játékosság (pl. személyre szabható háttér) jellemzi, hogy a munkavállalókat mindig jókedv fogadja.

Adatgyűjtés és teljesítményértékelés

A felületre bevezetett funkcióktól függően produktivitásmérés, kompetenciaellenőrzés, elégedettségmérés és tömeges oktatás is megvalósítható. Teljesítményüket, eredményeiket a munkavállalók is figyelemmel kísérhetik.

Önkiszolgáló felület

A felületre implementálhatók olyan funkciók, melyek segítségével a munkavállalók önállóan intézhetik személyes ügyeiket: pl. bérjegyzéküket egy gombnyomással kinyomtathatják, leadhatják munkaruha igényüket, jelezhetik szabadságigényüket. Így jelentősen csökkenthető a HR osztályon történő sorban állás.

Employer branding támogatás

Elégedettség-, stressz-, well-being- és jövőkép-felmérés, valamint e-learning, dolgozói hálózatelemzés, személyre szóló üzenetek, videók, kérdőívek és gamification elemek is beágyazhatók a felületre.

Munkaerő-megtartás és közösségépítés

A munkavállalói hálózatelemzés segítségével a személyügy képet alkothat arról, hogy kik a véleményvezérek, milyen területeken magas a felmondási kockázat, vagy kik azok a kollégák, akikkel egy nagy létszámot igénylő projekt esetén számolhatnak.

Általános szoftverelőnyök

Önálló szoftvertermékként

Önálló szoftvertermékként

Tetszőleges csoportos kombinációkban

Tetszőleges csoportos kombinációkban

Vállalatirányítási és HR rendszerekkel könnyen integrálhatóan

Vállalatirányítási és  HR rendszerekkel könnyen integrálhatóan

Teljes GDPR megfeleléssel

Teljes GDPR  megfeleléssel

Jogi és szakmai támogatással, in-house projektmenedzsmenttel

Jogi és szakmai támogatással, in-house projektmenedzsmenttel

Cplatform esettanulmányok

Tovább

Szeretnénk Önnek is segíteni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a vállalatára szabott szoftvermegoldáson együtt kezdjünk el gondolkodni.

Kapcsolat