Kompetencia és képzésmenedzsment szoftver

Az ease++ Competency egy szervesen összefüggő rendszerben regisztrálja és menedzseli a vállalat összes tevékenységének kompetenciaigényét, a munkatársak kompetenciáit és kompetenciáik érvényességét, a kompetenciaszerzéshez és megújításhoz szükséges képzéseket, valamint a munkavállalók teljesítményértékelését.

 

Competency kulcsjellemzők

Egyéni kompetenciamenedzsment

A munkavállalók kompetenciáinak monitorozása és fejlesztése, valamint változatos munkakör biztosítása (pl. egy nap többféle tevékenységvégzési lehetőség) növeli a munkavállaló lojalitását, és a megbecsülésérzését.

Minőségbiztosítás

A tevékenységek kompetenciaigényének és a munkatársak kompetenciáinak összehangolásával jelentősen csökkenthető a selejtképződés kockázata.

Kompetenciafigyelésen alapuló képzéstervezés

A munkavállalók kompetenciáinak érvényességét figyelembe véve, a szoftver automatikusan a megfelelő képzéshez rendeli a közeli lejáratú kompetenciával rendelkező munkatársakat.

Teljes képzésmenedzsment

A képzésekhez rendelt tanfolyamok részletes nyilvántartása (kapcsolattartó, időpont, helyszín, létszám, költség stb.) folyamatosan nyomon követhető, valamint pénzügyi jóváhagyásra kész képzési terv is létrehozható.

Teljesítményértékelés

Az aktuális kompetenciaszintek és a képzési eredmények adatait automatikusan hozzáadja az egyéni teljesítményértékeléshez. Az adatok megjelenítését különböző vizuális metodikákkal támogatja (pl. 360°-os értékelés).

Törvényi megfelelés

A modul segítségével áttekinthetővé válik, mely munkavállalókat szükséges kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi stb. oktatásokra beiskolázni, jelentkeztetni.

Általános szoftverelőnyök

Önálló szoftvertermékként

Önálló szoftvertermékként

Tetszőleges csoportos kombinációkban

Tetszőleges csoportos kombinációkban

Vállalatirányítási és HR rendszerekkel könnyen integrálhatóan

Vállalatirányítási és  HR rendszerekkel könnyen integrálhatóan

Teljes GDPR megfeleléssel

Teljes GDPR  megfeleléssel

Jogi és szakmai támogatással, in-house projektmenedzsmenttel

Jogi és szakmai támogatással, in-house projektmenedzsmenttel

Competency esettanulmányok

Tovább

Szeretnénk Önnek is segíteni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a vállalatára szabott szoftvermegoldáson együtt kezdjünk el gondolkodni.

Kapcsolat