Pingpong Tournament 2022 - házibajnokságot indítottunk!

2022.06.13
Pingpong Tournament 2022 - házibajnokságot indítottunk!
Elindult pingpong házibajnokságunk, hogy kimozogjuk magunkból a napi feladatokat. Az utóbbi időszakban, köszönhetően a pandémiás eseményeknek, nem igazán bővelkedtünk személyes találkozásokat és közös élményt támogató rendezvényekben.

Ez reményeink szerint mostanra megváltozott és minden bizodalmunk abban van, hogy a majomhimlő nem hozza vissza a 100% home office időszakot.

Most, hogy itt a lehetőségünk az irodai élet felpezsdítésére, mi is lehetne jobb megoldást, mint egy kis közös játék?

Szinte halljuk, ahogy a vaskalapos és nem túl haladó gondolkodású cégvezetők ebben a pillanatban zördülnek fel, hogy “Még, hogy munkaidőben játszanak a kollégák?” vagy összevont szemöldökkel morogva mondják, hogy “Játszani mi? Na még csak az kell, hogy jól érezze magát a munkahelyén a kolléga!”. 

Nos.

Szerencsére mi másképp gondolkodunk! Hiszünk benne, hogy ez is hozzátesz a "közös jóhoz". A közös játék egy szuper lehetőség arra, hogy ne csak a kávé melletti futtában megtörténő rövid beszélgetések jelentsék a kikapcsolódást egy munkanapon.

A munkatársak elköteleződése és megtartása manapság kifejezetten fontos téma és számos kutatás mutatott már rá, hogy ezzel igenis foglalkozni kell a mindennapok szintjén. Azok a vállalatok, akik jövőállóak szeretnének lenni, előre tekintenek és fontosnak tartják a munkatársaik hangulatát és jólétét, tudják, hogy ma már nem elég az, hogy a fizetést időben utalja a cég és mindenkinek van működő munkaállomása.

Ezt a pontot réges-régen elhagytuk.

Fogadják el a cégvezetők, hogy a kollégák szeretnek tartozni valahova, fontos számukra, hogy a munkakörnyezetükben komfortosan mozogjanak és kellemesen érezzék magukat. Ahogy az is, hogy a kollégákkal ne kizárólag munkát érintő témáik és kapcsolódási pontjaik legyenek. Sőt, kijelenthetjük, hogy szükségük van közös élményekre. Olyan izgalmas, vicces, de akár nehéz helyzetekre is, amiket együtt élnek át. A közös élmények segítenek a közösséggé való kovácsolódásban. Alapvetően az ezer éves céges aktivitás, a “csapatépítő” is alapvetően erről szól.

A közös játék pedig csodálatos eszköz arra, hogy elősegítse a közös élmények létrejöttét. A játék az érzelmek széles skáláját képes megmozgatni és képes egészséges versenyhelyzetet is generálni. Persze verseny köztünk csak ebben a formában lehet, mert a munkában egy csapatként állunk ki a kihívásokkal szemben, amik szintén inspirálják a közösségünket.

Szeretnél beszélgetni velünk a pingpong bajnokságunk állásáról vagy inkább a termékeinket ismernéd meg? Vedd fel velünk a kapcsolatot itt!

Legutóbbi bejegyzések

Érdekességekkel jelentkezünk havonta

Régi vágyunk volt és most végre megvalósítottuk, hogy legyen egy saját, olyan szakmai hírlevelünk, amire mi magunk is feliratkoznánk…...

„Építs jövőt az adataidból!” – A 2022-es Business Festen jártunk (de szerencsére nem áztunk meg)

Hatalmas sikerrel zárult számunkra a 2022-es Business Fest. Kollégáink kifejezetten sok érdeklődővel ismerkedtek meg és beszélgettek....

Business Fest 2022 - újra testközelben a Login

A HR Fest következő állomása június 9-én vár minket, amire töretlen lelkesedéssel készülünk. Dr. Fehér András (CEO) előadása...

Workshoppal csekkoltunk be a kecskeméti HR Festre

Eddig sem tétlenkedtünk, de most egy egészen új megoldással készültünk a HR Festre kilátogatók számára. Dr. Fehér András...

Szeretnénk Neked is segíteni!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a vállalatodra szabott szoftvermegoldáson együtt kezdjünk el gondolkodni!

Kapcsolat