Pingpong Tournament 2022 - házibajnokságot indítottunk!

2022.06.13
Pingpong Tournament 2022 - házibajnokságot indítottunk!
Elindult pingpong házibajnokságunk, hogy kimozogjuk magunkból a napi feladatokat. Az utóbbi időszakban, köszönhetően a pandémiás eseményeknek, nem igazán bővelkedtünk személyes találkozásokat és közös élményt támogató rendezvényekben.

Ez reményeink szerint mostanra megváltozott és minden bizodalmunk abban van, hogy a majomhimlő nem hozza vissza a 100% home office időszakot.

Most, hogy itt a lehetőségünk az irodai élet felpezsdítésére, mi is lehetne jobb megoldást, mint egy kis közös játék?

Szinte halljuk, ahogy a vaskalapos és nem túl haladó gondolkodású cégvezetők ebben a pillanatban zördülnek fel, hogy “Még, hogy munkaidőben játszanak a kollégák?” vagy összevont szemöldökkel morogva mondják, hogy “Játszani mi? Na még csak az kell, hogy jól érezze magát a munkahelyén a kolléga!”. 

Nos.

Szerencsére mi másképp gondolkodunk! Hiszünk benne, hogy ez is hozzátesz a "közös jóhoz". A közös játék egy szuper lehetőség arra, hogy ne csak a kávé melletti futtában megtörténő rövid beszélgetések jelentsék a kikapcsolódást egy munkanapon.

A munkatársak elköteleződése és megtartása manapság kifejezetten fontos téma és számos kutatás mutatott már rá, hogy ezzel igenis foglalkozni kell a mindennapok szintjén. Azok a vállalatok, akik jövőállóak szeretnének lenni, előre tekintenek és fontosnak tartják a munkatársaik hangulatát és jólétét, tudják, hogy ma már nem elég az, hogy a fizetést időben utalja a cég és mindenkinek van működő munkaállomása.

Ezt a pontot réges-régen elhagytuk.

Fogadják el a cégvezetők, hogy a kollégák szeretnek tartozni valahova, fontos számukra, hogy a munkakörnyezetükben komfortosan mozogjanak és kellemesen érezzék magukat. Ahogy az is, hogy a kollégákkal ne kizárólag munkát érintő témáik és kapcsolódási pontjaik legyenek. Sőt, kijelenthetjük, hogy szükségük van közös élményekre. Olyan izgalmas, vicces, de akár nehéz helyzetekre is, amiket együtt élnek át. A közös élmények segítenek a közösséggé való kovácsolódásban. Alapvetően az ezer éves céges aktivitás, a “csapatépítő” is alapvetően erről szól.

A közös játék pedig csodálatos eszköz arra, hogy elősegítse a közös élmények létrejöttét. A játék az érzelmek széles skáláját képes megmozgatni és képes egészséges versenyhelyzetet is generálni. Persze verseny köztünk csak ebben a formában lehet, mert a munkában egy csapatként állunk ki a kihívásokkal szemben, amik szintén inspirálják a közösségünket.

Szeretnél beszélgetni velünk a pingpong bajnokságunk állásáról vagy inkább a termékeinket ismernéd meg? Vedd fel velünk a kapcsolatot itt!

Legutóbbi bejegyzések

Győrbe is elvittük a legújabb fejlesztéseinket

A pécsi helyszín után Győrben találkoztunk a HR Fest látogatóival. Az év második, - a mi szempontunkból mindenképp - meghatározó...

Pécsen folytattuk a HR Fest-tel

A tavalyi évet rengeteg pozitív élménnyel zártuk a HR Festek tekintetében is. Amint elkezdtük tervezni az idei évünket, kifejezetten...

Érdekességekkel jelentkezünk havonta

Régi vágyunk volt és most végre megvalósítottuk, hogy legyen egy saját, olyan szakmai hírlevelünk, amire mi magunk is feliratkoznánk…...

„Építs jövőt az adataidból!” – A 2022-es Business Festen jártunk (de szerencsére nem áztunk meg)

Hatalmas sikerrel zárult számunkra a 2022-es Business Fest. Kollégáink kifejezetten sok érdeklődővel ismerkedtek meg és beszélgettek....

Szeretnénk Neked is segíteni!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a vállalatodra szabott szoftvermegoldáson együtt kezdjünk el gondolkodni!

Kapcsolat