Miért a Login?

Mert szerintünk a digitalizáció csapatsport.

 

A széleskörű és átfogó nemzetközi ismeret nélkülözhetetlen

Interdiszciplináris szakértelmünk kiterjed a biztonságtechnika, termelés, logisztika, IT, HR,  jogszabály, munkajogi ismeretek területére lokálisan és nemzetközi szinten is. Idegen nyelven történő távoli bevezetéshez szükséges tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk.

A szakmai tapasztalat és a kihívásokhoz való alkalmazkodás létfontosságú

Több mint 3 évtizede dolgozunk nemzetközi nagyvállalati HR, termeléslogisztikai és biztonságtechnikai igények megvalósításán.

Ez alatt az idő alatt szoftverrendszerünket úgy dolgoztuk ki, hogy a meglévő funkciókat egyedi megoldásokká lehessen alakítani. 


HR, üzelfejlesztési, nagyvállalati IT és GDPR szakértelmünk által szoftvermoduljaink segíthetik a belső vállalati folyamatok leképezését és optimalizálását.

Mindemellett hiszünk abban, hogy az ügyfeleinkkel történő sikeres együttműködésünk kulcsa alapelveink tiszteletben tartása, szakértői csapatunk folyamatos bővítése és a hosszútávú ügyfélélmény támogatása.

Tiszteljük céges alapelveinket

Értékeink

Jókedv
Innováció
Értékteremtés

Víziónk

A legmegfelelőbb szoftveres megoldások biztosítása ügyfeleink számára, a dolgozói hatékonyságnövelés és a kék galléros állomány digitalizációjának érdekében.

Missziónk

Ügyfeleinkkel együtt gondolkodva szerethető szoftvertechnológiákat és digitális megoldásokat hozunk létre. Minimális ökológiai lábnyommal –működésileg és üzletileg is – jövőállóvá tesszük partnereink szervezeteit. Mindezeket a munkatársaink jólétének, fejlődési- és karrierlehetőségének szem előtt tartásával érjük el.

Szeretnénk Önnek is segíteni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a vállalatára szabott szoftvermegoldáson együtt kezdjünk el gondolkodni.

Kapcsolat