Műszakok menedzselése a legösszetettebb vállalati igényekre tervezve.

Nagy létszámú vállatok számára kifejlesztett munkaidő-nyilvántartó és beosztástervező szoftver. Érkezéstől a távozásig különböző jogcímű távollétadatok figyelembevételével másodperc pontosan gyűjti a munkaidőadatokat. Közvetlen és valós idejű interface a bérszámfejtő és vállalatirányítási rendszerek felé.

Workhour kulcsjellemzők

Integráció beléptető rendszerekkel

Tetszőleges villáskapu és ajtónyitó rendszerrel integrálható. A belépési pontokról gyűjtött munkaidő és távollét adatokat valós időben, valamint másodperc pontosan dolgozza fel.

Tetszőleges számú műszak

A modul segítségével a vállalat egyedi igénye szerint tetszőleges számú hosszúságú és gyakoriságú műszak, valamint készenléti idő definiálható.

Mindig pontos munkaidőadatok

Intuitív grafikus felületén a csoportvezetők folyamatában tudják ellenőrizni és jóváhagyni a késéseket, korán érkezéseket, a munkavégzés során természetszerűen előforduló eltéréseket. Tűréshatárok beállításával segíthető a valós munkaidő megállapítása.

Jogszabálykövetés

A mindenkor érvényes törvényi előírás szerinti logikák előre definiálásával segíthető a jogszabálykövető beosztástervezés.

Vállalati belső szabálykövetés

A cég által lefektetett működési kódexnek megfelelően beállítható szempontok segítik a vállalati megfelelőség betartását a tervezés folyamán.

Tömeges műszakkezelés

Munkaidőmodellek és csoportok létrehozásával gyorsan és áttekinthetően tervezhető több száz munkavállaló műszakrendje

Integráció ERP-vel és bérszámfejtő programmal

Tetszőleges vállalatirányítási rendszerrel, bérszámfejtő programmal és toborzó felülettel integrálható. Valós idejű adatszinkronnal elkerülhetők a duplikálások, adattévesztések. GDPR megfelelő adatkezelést biztosít.

Pontos bérszámfejtés

Folyamatosan kontrolálható be- és kilépések. Csoport vezetői szinten a munkaidőadatok hetente vagy naponta ellenőrizhetők és korrigálhatók. A bérszámfejtéshez kész munkaidőadatok kényelmesen és gyorsan előállíthatók.

Delegálható jóváhagyói jog

Vezetők távolléte alatt tetszőleges logika szerint delegálhatók a különböző jóváhagyói szintek.

Workhour esettanulmányok

Általános szoftverelőnyök

GDPR-megfelelés

Magas ROI

Felhasználói élmény

Web-alapú

Jogosultsági alapon működik