Az ideális világ, ahol a hatékony és minőségi munkavégzés mindenkinek az érdekévé tehető.

A Shop Floor Pro közös rendszerbe foglalja a produktivitásmérést és a kompetenciamenedzsmentet. Ennek köszönhetően egyszerre válik átláthatóvá a produktivitás, valamint a kompetenciamegfelelőség személyenként, tevekénységeként és termelési egységenként. A szolgáltatási csomag emellett egy interaktív munkavállalói kommunikációs felületet is biztosít, rengeteg lehetőséget kínálva a termelési hatékonyság és a munkavállalói élmény növeléséhez.

Shop Floor Pro kulcsjellemzők

Adatgyűjtés

A munkavállalók a tevékenységek megkezdésének és befejezésének időpontját rögzítik a rendszerben a termelési egységek melletti terminálokon, biometrikus vagy kártyás azonosítás segítségével.

Kompetenciaérvényesség valós idejű figyelése

Igény esetén a rendszer már a tevékenységfelvételnél biztosítja, hogy csak olyan munkavállaló kezdjen hozzá az adott feladathoz, akinek a kompetenciaszintje megegyezik a mindenkor elvárttal.

Produktivitás és kompetenciaérvényesség

A döntéshozók, auditorok könnyen áttekinthető képet kapnak arról, hogy melyik tevékenységet, milyen kompetenciával végzik éppen a termelésben.

Egyéni kompetenciamenedzsment

Minden munkavállaló egyéni kompetenciáinak nyilvántartása és nyomon követése, érvényességi időkkel és automatikus képzéshez rendeléssel.

Teljesítményt és kompetenciákat egyesítő riportok

Valós idejű és tetszőlegesen összeállított riportok. Produktivitás-kimutatás kompetenciaszint alapú normaidő indikátorokkal, KPI figyeléssel.

Munkavállalói kommunikációs felület

A Shop Floor Pro kommunikációs felületén a munkavállalók megtekinthetik a beosztásukat, megtervezhetik a távollétüket vagy kinyomtathatják a bérpapírjukat. Figyelemmel kísérhetik produktivitásuk alakulását, játékokban, kérdőívekben stb. vehetnek részt, edukációs videókat tekinthetnek meg.

Produktivitásmérésre épülő teljesítményértékelés és gamification

A rendszer lehetővé teszi az egyéni produktivitási adatok és a teljesítményértékelések összehangolását. Interaktív kommunikációs felülete révén különböző gamification folyamatoknak is platformot és adatot biztosít.

Shop Floor Pro esettanulmányok

Általános szoftverelőnyök

GDPR-megfelelés

Magas ROI

Felhasználói élmény

Web-alapú

Jogosultsági alapon működik