Ki, mikor, mit és hol? Lehet tudatosan tervezni.

Az ease++ Shift egy kompetencia alapú beosztástervező modul, aminek segítségével napon belül is meghatározható a munkaerőforrás leghatékonyabb átcsoportosítása. Segítségével elkerülhető a szabad kapacitások kihasználatlansága, optimális létszám tartható fent ott, ahol megnövekedik a dolgozói létszámigény. Az áttekinthető kompetenciaszűrő segítségével kényelmesen és gyorsan módosíthatjuk a munkavállalók beosztását váratlan változások esetén is.

Shift kulcsjellemzők

Grafikus létszámtervezés

A modul segítségével csoportlétszám-minimum, rendelkezésre álló eszköz, bejövő megrendelői igények és további paraméterek beállítása mellett tudjuk a munkavállalók tevékenységét és beosztását a legoptimálisabban tervezni.

Időszakos túlóra tervezése

Váratlan kapacitásigény esetén a kompetenciájuk alapján legmegfelelőbb munkavállalók beosztását tudjuk a kívánt ütemben módosítani.

Beosztásmenedzsment akár negyedórás pontossággal

A modul napon belüli beosztással támogatja a több helyen is bevethető munkatársak napi munkatervét. Csökkenthető a kapacitások alul- és felültervezése.

Áttekinthető létszámtervezés

A beosztás kompetencia és munkacsoport szintű szűrő alkalmazása mellett tervezhető. Egy felületen szerkeszthető a munkaköri beosztás, a túlóra és a távollét.

Shift esettanulmányok

Általános szoftverelőnyök

GDPR-megfelelés

Magas ROI

Felhasználói élmény

Web-alapú

Jogosultsági alapon működik