Produktív napja volt? Percre pontosan megmondható.

Az ease++ Productivityvel a produktivitás és az improduktivitás tevékenységenként és munkavállalóként mérhető egy vállalat teljes területén. A mérésen túl, a szoftver rendszerezi az adatokat, ezáltal a produktivitás azonnal riportálható, így alapot szolgáltatva a hatékonyságnövelő tervezésnek.

Productivity kulcsjellemzők

Adatgyűjtés

A munkavállalók valós időben, a termelési egységek mellett elhelyezett terminálokon kártyás, vagy biometrikus azonosítást követően rögzítik  a produktív-improduktív tevékenységek megkezdését és befejezését, valamint igény esetén ellenőrző kérdésekre válaszolnak.

Munkavállalóhoz rendelt adatok

Minden adatbevitelnél a kártya vagy ujjlenyomat tulajdonosához, illetve az adott tevékenységhez rendelődnek az adatok.

Egyszerű beviteli felület

A tevékenység végpontjainak blokkolásakor a munkavállalót értelemszerű – és csak a szükséges mennyiségű – információ tartóztatja fel, így a művelet másodpercek alatt elvégezhető.

Termelési mutató

A valós időben bejövő adatokat folyamatosan – akár más rendszerekből beérkező adatokkal együtt – összetett adatfolyamba rendszerezi. Az adatfolyam szárnyakat ad a szakembereknek a termelési hatékonyság újratervezésekor.

Munkavállalók motiválása

A mindenkire vonatkozó, egységes produktivitásmérés a munkájukat jól végző munkavállalók számára biztosíthatja a folyamatos, elismerő visszajelzéseket, a hanyag hozzáállás pedig, fenyítés helyett, valós adatokon alapuló ösztönző rendszerek bevezetésével javítható.

Productivity esettanulmányok

Általános szoftverelőnyök

GDPR-megfelelés

Magas ROI

Felhasználói élmény

Web-alapú

Jogosultsági alapon működik