Szabadságigénylés bárhol, bármikor, 2 kattintással.

Az ease++ Holiday két kattintásra egyszerűsíti az igényleadást. Folyamatosan elérhető felülete egyszerre felel meg a termelésirányítás, a HR, a munkaügy és a shop flooron dolgozók kényelmi szempontjainak. Már a távollétigény leadásának pillanatában igazodhatunk a vállalat munkaerő-kapacitás igényeihez. Az igények jóváhagyása azonnal elvégezhető, amiről a rendszer rögtön értesítést küld.

Holiday kulcsjellemzők

Igénylőfelület

A kollégák megtekinthetik saját távollétadatukat. Az intuitív grafikus felület segíti a gyors tájékozódást. A távollét időszakának kijelölése és igénylése mindössze két kattintással megvalósul.

Jóváhagyói felület

A jóváhagyónak egy időben több szempontot is mérlegelni kell, ezért a jóváhagyásra váró igényeket egy gyorsan áttekinthető felületen, több különböző megjelenési metodikával és vizuális mutatókkal támogatja a szoftver.

Heat map mód

A  heat map mód segíti a munkavállalókat és a csoportvezetőket a távollétek tervezésében. A csoportlétszám-minimum alakulása grafikus felületen követhető, így a rugalmas szabadságigénylés mellett biztosítható a folyamatos munkaerőforrás.

Folyamatos elérés

Weben elérhető felületén a munkavállalók bárhol és bármikor, akár otthoni számítógépükről is rögzíthetik szabadságigényüket.

Teljes körű távollétkezelés

Az igénylőfelületen egyszerre menedzselhetők a szabadságok, betegszabadságok, tréningek, továbbképzések. A vállalat tetszőleges számú távolléttípust jeleníthet meg.

Kimutatások, tervezhetőség

A modulból egyedileg beállítható statisztikák nyerhetők ki. Valós idejű visszajelzést ad felhasznált szabadságok időarányos állapotáról. A jóváhagyott távolléteket a jelenléti ív azonnal megjeleníti.

A vállalat hierarchiájához igazodó engedélyezési szintek

A modul tetszőleges létszám és korlátlan számú munkacsoport kezelésére alkalmas.
Az engedélyezés a vezetők távolléte esetén is biztosított. A különböző jóváhagyói szintek tetszőleges logika szerint delegálhatók.

Nincs elmaradt táppénzes papír

A grafikus felületen a munkavállaló számára jól elkülöníthetően jelennek meg az orvosi igazolással már igazolt és az igazolásra még váró távollétei.

Áthelyezett munkanapok

Egész évet megjelenítő felületén láthatók az ünnepnapok, áthelyezett munka, szabad és pihenőnapok.

Holiday esettanulmányok

Általános szoftverelőnyök

GDPR-megfelelés

Magas ROI

Felhasználói élmény

Web-alapú

Jogosultsági alapon működik