A jó kommunikáció 10-es skálán 10-es jelentőségű, különösen egy nagyvállalat életében.

Az ease++ Cplatform egy olyan vállalati belső kommunikációs felület, ami segít magasabb szintre emelni minden fajta hatékonyságot, ami kommunikációval befolyásolható. Menürendszerét a vállalat saját igényei szerint alakíthatja olyan funkciók összeválogatásával, amiket szakemberei szükségesnek tartanak. Így a Cplatform szolgálhatja a munkavállalókat ügyeik önálló intézésében, biztosíthatja a megfelelő információáramlást, valamint gyors felmérések keretében valós és releváns információkat közvetíthet a munkavállalóktól a HR és a műszakvezetés felé.

Cplatform kulcsjellemzők

Személyazonosítás

Saját profil minden munkavállalónak, amit kártyával, biometrikusan vagy belépési adataikkal érhetnek el.

Rugalmas elérés

Ipari PC-n, kioskon, hogy a termelési területen bármikor elérhető legyen, valamint mobiltelefonon, tableten, PC-n, hogy a termelési területen kívül is bárhol és bármikor elérhető legyen.

Termelési környezetre optimalizált felhasználói felület

A felületet úgy terveztük meg, hogy megtermett kézzel is könnyen kezelhetőek legyenek a gombjai. Színesre vettük a figurát, hogy mindig derültség fogadja a munkavállalókat, illetve a játék kedvéért a hátteret is személyre szabhatóvá tettük.

Adatgyűjtés és teljesítményértékelés

A felületre bevezetett funkcióktól függően produktivitásmérés, kompetenciaellenőrzés, elégedettségmérés és tömeges oktatás is megvalósítható. Teljesítményüket, eredményeiket a munkavállalók is figyelemmel kísérhetik.

Önkiszolgáló felület

A felületre bevezethetők olyan funkciók, amikkel a munkavállalók függetlenné tehetők személyügyeik intézésében: pl. bérjegyzéküket egy gomb nyomásával kinyomtathatják, leadhatják munkaruha igényüket, jelezhetik szabadságigényüket. Így radikálisan csökkenthető a sorban állás a HR osztályon.

Employer branding támogatás

Elégedettség-, stressz-, well-being- és jövőkép-felmérés, e-learning, dolgozói hálózatelemzés, személyre szóló üzenetek, videók, kérdőívek és gamification elemek is beágyazhatók a felületre.

Munkaerő-megtartás és közösségépítés

A munkavállalói hálózatelemzés segítségével a személyügy képet alkothat arról, hogy kik a véleményvezérek, milyen területeken magas a felmondási kockázat, vagy kik azok a kollégák, akikkel egy nagy létszámot igénylő projekt esetén számolhatnak.

Cplatform esettanulmányok

Általános szoftverelőnyök

GDPR-megfelelés

Magas ROI

Felhasználói élmény

Web-alapú

Jogosultsági alapon működik