A jó kommunikáció sokat nyomhat a latba, különösen egy nagyvállalat életében.

Az ease++ Cplatform egy olyan belső kommunikációs felület, aminek a segítségével magasabb szintre helyezzük a vállalati kultúrát. Menürendszerét minden vállalat a saját igényei szerint alakíthatja. A Cplatform segíti a munkavállalókat ügyeik önálló intézésében, biztosítja a megfelelő információáramlást, valamint gyors felmérések keretében valós és releváns információkat közvetít a munkavállalóktól a HR és a műszakvezetés számára.

Cplatform kulcsjellemzők

Személyazonosítás

Saját profilját minden munkavállaó, saját kártyájával, biometrikusan vagy belépési adataival érheti el.

Rugalmas elérés

Saját profilját minden munkavállaló, saját kártyájával, biometrikusan vagy belépési adataival érheti el.

Termelési környezetre optimalizált felhasználói felület

A felületet úgy terveztük meg, hogy megtermett kézzel is jól könnyen kezelhetőek legyenek a gombjai. Színesre vettük a figurát, hogy mindig derültség fogadja a munkavállalókat, illetve a játék kedvéért a hátteret is személyre szabhatóvá tettük.

Adagyűjtés és teljesítményértékelés

A felületen bekapcsolt funkcióktól függően produktivitásmérés, és kompetenciaellenőrzés, elégedettségmérés és tömeges oktatás is megvalósítható. Teljesítményüket, eredményeiket a munkavállalók is nyomon követhetik.

Önkiszolgáló felület

A felületre bevezethetők olyan funkciók, amikkel a munkavállalók függetlenné tehetők személyi ügyeik intézésében: pl. bérjegyzéküket egy gomb nyomásával kinyomtathatják, leadhatják munkaruha igényüket, jelezhetik szabadságigényüket, többé nem kell a HR osztályon sorban állniuk.

Employer branding támogatás

Elégedettség, stressz, well-being és jövőképfelmérés, e-learning, dolgozói hálózatelemzés, személyre szóló üzenetek, videók, kérdőívek és gamification elemek is beágyazhatók a felületbe.

Munkaerő-megtartás és közösségépítés

A munkavállalói hálózatelemzés segítségével képet kaphatunk arról, hogy kik a véleményvezérek, mely területeken magas a felmondás kockázata, kik azok a kollégák, akikre egy nagy létszámot igénylő projekt esetén számíthatunk.

Cplatform esettanulmányok

Általános szoftverelőnyök

GDPR megfelelés

Magas ROI

Felhasználói élmény

Web-alapú

Jogosultsági alapon működik