Ki, mit tud? Mi, mit igényel? Érdemes tudatosan tervezni. 

Az ease++ Competency egy szervesen összefüggő rendszer keretében regisztrálja és teszi menedzselhetővé egy vállalat összes tevékenységének kompetenciaigényét, a munkatársak kompetenciáit és kompetenciáik érvényességét, a kompetenciaszerzéshez és megújításhoz szükséges képzéseket és a munkavállalók teljesítményértékelését.

Competency kulcsjellemzők

Egyéni kompetenciamenedzsment

A munkavállalók kompetenciáinak karbantartása és további fejlesztése, növeli a munkatársak megbecsültség érzését, illetve ha egy nap többféle tevékenységet végezhetnek, az változatosabbá teszi a munkakörüket.

Munkaerő minőségbiztosítás

Ha a tevékenységek kompetenciaigényét és a munkatársak kompetenciáit össze tudja hangolni egy vállalat, az jelentősen csökkentheti a selejtképződés kockázatát.

Kompetenciafigyelésen alapuló képzéstervezés

A munkavállalók kompetenciáinak érvényességét figyelembe véve, a szoftver automatikusan képzéshez rendeli a közeli lejáratú kompetenciával rendelkező munkatársakat.

Teljes képzésmenedzsment

A képzésekhez rendelt tanfolyamok részletes nyilvántartása (kapcsolattartó, időpont, helyszín, létszám, költség stb.) folyamatosan nyomon követhető, valamint pénzügyi jóváhagyásra kész képzési terv is létrehozható.

Teljesítményértékelés

Az aktuális kompetenciaszintek és a képzési eredmények adatait automatikusan hozzáadja az egyéni teljesítményértékeléshez, az adatok megjelenítését pedig különböző vizuális metodikákkal támogatja (pl.360°-os értékelés).

Törvényi megfelelés

A modul segítségével kényelmesen tekinthetjük át, mely munkavállalókat szükséges a kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi, stb. oktatásokra beiskolázni, jelentkeztetni.

Competency esettanulmányok

Általános szoftverelőnyök

GDPR-megfelelés

Magas ROI

Felhasználói élmény

Web-alapú

Jogosultsági alapon működik