Milyenek vagyunk és mi vár rád nálunk? Ez mindkettőnkön múlik.

A számunkra legfontosabb jellemzőinket azonban szívesen megosztjuk veled. Kezdetnek jó, ha tudod, hogy mi az őszinte, egyenes stílust részesítjük előnyben a kollégáinkat illetően. Ahogy te sem egy plakátmunkahellyel szeretnél megismerkedni, mi sem egy google álláskeresős tippgyűjteménnyel. Legyél egyenes, számunkra ez az egyik elsődleges értéked.

Emberek vagyunk

Nem vagyunk tökéletesek – a termékeink tökéletesítésén folyamatosan dolgozunk – de mi, a csapat, csak emberek vagyunk. Se nem szuperhősök, se nem világmegváltók. Ugyan zsenik vannak köztünk és az IQ-nk is az átlagnál magasabb, de hibázunk, megbetegedünk, van, hogy el kell mennünk a gyerekért korábban, néha elkésünk reggel, és azt sem titkoljuk, hogy a munkakedvünket is olykor megingathatja egy nyári melegfront.

Rugalmasak vagyunk

Kivétel ez alól a rendszeres késés és sajnos a rugalmas munkaidőt sem engedhetjük meg magunknak. Ellenben, ha a magánügyek igénybe kell, hogy vegyék a munkaidőt, nem kötözködünk, segítünk. Mivel vezetőink is aktív családapák, nálunk a munkaidő és a magánélet egyensúlya nem kérdés. A túlórákkal nem értünk egyet, nem is gyakorlat nálunk. Abban hiszünk, hogy napi 8 órában van rajtunk a világ szeme.

Segítünk és tanulunk

Szakmailag olyan elvárásokat támasztunk a kollégáink felé, amiktől még nem görbül meg a hátuk. A hibázással szemben toleránsak vagyunk, senkit sem súlyt golyó általi halál nálunk, ha valamit elvét. Ugyanakkor a hibát mindenkinek ki kell javítania és levonni belőle a saját tanulságait. Kollégáinknak minden eszközt és szakmai segítséget megadunk ahhoz, hogy a lehető legjobban végezzék el a feladataikat. Havi rendszeres oktatásokat tartunk, ezen felül egymás szakmai támogatását minden kollégánktól elvárjuk.

Előre lépünk

Egy korántsem könnyű szakmai terepen működünk. Komplex problémákra kell megoldásokat szállítanunk komplex rendszerekkel. Aki még nem dolgozott hasonló rendszerekkel, annak már a csapathoz való csatlakozás önmagában is egy szellemi előrelépést fog jelenteni. Mindemellett keressük az egyedi kihívásokat, ennek köszönhetően megoldásainkkal egyre beljebb jutunk a magyar és nemzetközi szakmai sikerek terén. A nálunk jelenleg tapasztalható dinamikus fejlődés minden kollégánk számára lehetőséget teremt a szakmai előrelépésre. Tevékenységi területeinken a klasszikus junior-szenior íven lehet gyarapodni, ezentúl pedig az ambiciózus és erre nyitott kollégákra vezetői feladatkörök várnak.

Pozícióink

Szeretünk új emberekkel megismerkedni és jövőbeli kollégáinkat fedezni fel bennük.

Hogy éppen milyen feladatköreink várják gazdáikat, milyen szakmai elvárásokkal, azt itt az oldalon mindig megtalálod. Ha úgy érzed, hogy egy aktuálisan listázott feladatkörhöz nincs meg minden szükséges kompetenciád vagy ha számodra teljesen új feladatkörben gondolkodsz, küldj nekünk egy bemutatkozó CV-t, videót vagy motivációs levelet. Mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy mire vagy képes és azt együtt hogyan tudjuk a csapatunk és a közös szakmai céljaink szolgálatába állítani. Ha nincs afelől kétséged, hogy személyedben egy kezdeményezőkész, szakmailag tapasztalt kollégával találjuk majd magunkat szemben, bátorítanunk sem kell, hogy jelentkezz hozzánk.

Részletek

Programozó / Budapest

Részletek

Projektmenedzsment gyakornok / Budapest

Részletek

Szoftver tesztelő / Budapest

Részletek

Teszt automatizálási mérnök / Budapest

Részletek

Tesztelési menedzser / Budapest

Részletek

Mérnök technikus / Budapest